29. Konferenca Share International, Kerkrade, Nizozemska

30. 9. – 2. 10. 2016, Kerkrade, Nizozemska

Ko se bliža konec septembra, me vedno preplavi občutek nestrpnega pričakovanja novih duhovnih spoznanj, poglabljanja vase in ponovnega srečanja s prijatelji. Tri dnevne konference Share International sem se tokrat udeležila že četrtič. Namen konference je povezovanje, izmenjava izkušenj in mnenj posameznikov iz cele Evrope in Japonske. 130 udeležencev povezuje skupen cilj: služenje svetu. Vsak posameznik  različnih poklicev in profilov na svojem področju in na svoj najboljši način izvaja Transmisijsko meditacijo, širi ezoterična znanja – informacijo o pozunanjanju hierarhije Mojstrov Modrosti in se aktivno odziva na impulze duše. Stik s sabo je ključnega pomena.

Foto: osebni arhiv

Spoznanja modrosti, študij ezoterike in delo na sebi me spremljajo že od najstniških let. Zato mi je deset letno prebiranja literature ezoterika Benjamina Crema, izvajanje Transmisijske meditacije ter delo za ponovni prihod svetovnega učitelja – Maitreje, kot hrana za dušo. Vsako Cremovo angleško knjigo, ki mi je prišla v roke sem kot majhen, neučakan otrok, z velikim veseljem in zanimanjem prebrala na mah. Z drugim prebiranjem sem se vanjo poglobila in jo preštudirala. Vsako njegovo prevedeno knjigo v slovenščino sem s še večjim veseljem vzela v roke ter njeno vsebino še bolj ponotranjila. Modrosti, ki so se usidrale vame, sem vedno tudi praktično uporabila v vsakdanjem življenju.

Foto: osebni arhiv

Opazujem svoje desetletno intenzivno delo na sebi in poglabljanja vase, ki se kaže v velikih spremembah, ki sem jih naredila tako v odnosu do sebe, kot v odnosu do drugih. Moje delovanje je bolj harmonično, moje misli bolj osredotočene, moja čustva bolj obvladovana. Kot majhna gosenica, ki se je dovolj nahranila, se zabubila in čaka na pravi čas osvoboditve iz oklepa membrane, ki jo ločuje od svobodnega metuljevega leta, tako se počasi tudi sama pripravljam, da bom svobodno poletela. Zorim v ezoteričnem znanju, osvajanju modrosti in učenju spoznavanja sebe, zavedanju svojega telesa, obvladovanju svojih čustev in nadziranju svojih misli. Učim se poslušati svoje srce, prisluhniti intuiciji in se prepustiti vodstvu duše.

Foto: osebni arhiv

Transmisijska meditacija, in njeno vsakodnevno prakticiranje, me transformira in pelje do globljega in globljega spoznavanja: kdo v resnici sem. Povezana s sabo, s kompasom v roki, jasno vidim svojo pot. Vodstvo duše je iz dneva v dan bolj čvrsto, želje osebnost bledijo in se topijo. Meglene tančice iluzij se odstirajo kot lističi vrtnice, ki se razpira. Srce se osvobaja.

Iz srca sem hvaležna vsakemu, ki mi stopi na pot in vsemu, kar me življenje uči.