Sanje o princu na belem konju me spremljajo že, odkar sem bila majhna deklica. Kar pomnim, sem sanjala o njem. V pravljicah sem zelo jasno videla sebe, ki v sedlu skupaj s princem odhajava srečnemu življenju naproti. Sanje so mi dovolile, da sem si izbrala šarmantnega, privlačnega, ljubečega, modrega in postavnega princa, ki me je varoval, me ljubil in osrečeval, kadarkoli sem nanj pomislila in si zahotela njegove bližine. Vedno znova je bil ob meni. Sanje so se ohranile vse do najstniških let, ko sem ugotovila, da niso ravno lahko uresničljive.

Foto: pixabay

V resničnem svetu so se princi pojavljali, vendar (in ob razočaranju) hitro izginili. Prihajali so novi in se menjali kot razne pravljične podobe. Ko sem hrepenela po nekom, ki sem si ga ustvarila v sanjah, si ga predstavljala, čutila in doživljala tako živo, sem potem kar težko sprejela dejstvo resničnosti. Moji resnični princi so bili vedno malce drugačni od sanjskega. Kar nekaj kvalitet jim je namreč manjkalo. Vseeno sem vztrajala. Ujeta v mrežo lastnih iluzij sem vedno znova podoživljala sanjske prinčeve poglede, nasmehe, objeme in poljube. Čudovito je bilo, ko me je v sanjarjenju sprejel tako kot sem, me občudoval, podpiral in bodril v vsemu. To se je kar ponavljalo, dokler nisem prišla do pravega princa na belem konju.
Zanimivo je, da je bil od malega ob meni, le da ga nisem videla. Stal je ob strani in opazoval moje zaletavo menjavanje »lažnih« princev. Dokler ni prišel pravi čas, ko sem ga zagledala in videla. Kar odrevenela sem. Poleg spremljajočih, prijetnih metuljčkov v trebuhu sem takoj vedela, da je to ON. Počutila sem se kot v pravljični zgodbi, vendar je tokrat zgodba postala resničnost in vse se je postavilo na mesto.

Foto: pixabay

Živim svojo pravljico. Sanje o princu, ki je točno tak, kot sem si ga predstavljala: šarmantno privlačen, postaven, moder in ljubeč so resnične. Vendar, čudovito je to, da je predstava o njem presežena s kvalitetami, o katerih prej niti sanjala nisem, da jih lahko ima. Vedno znova in znova me preseneča z novimi, ki jih še danes odkrivam. Neprestano me navdihuje, osrečuje, posluša, usmerja, varuje in ljubi – ON, moj princ na belem konju.
Zagotavljam vam, sanjska pravljica o življenju s princem na belem konju je uresničljiva. Prisluhnite svojemu srcu, kaj vam govori, ob kom vzradosti. Nič ne hitite, kajti ob pravem času, ko bo vaše srce vibriralo z vibracijo vašega princa, bo prišel v vaše življenje kot “naročen”. Uresničil bo vaše sanje in oživel tudi vašo pravljico.
Dovolite si sanjati, kajti sanje so uresničljive.